Információk a szimbolikus és hivatalos esküvőkről!

A hivatalos esküvő feltételei: Az esküvő szervezőjének (Amazon Travel) a következő iratokat (másolat) kell a rendeléskor megküldeni legalább 3 héttel az esküvő előtt. Az eredeti okmányokat elég érkezéskor átadni.

Szükséges dokumentumok:

  • Érvényes útlevél, belépéskori érvényessége minimum 6 hónap
  • Születési anyakönyvi kivonat
  • Családi állapot igazolás – ha az illető elvált személy akkor egy bírósági végzés a válásról. Spanyol nyelvre fordított és fordításhitelesített változat (OFFI)
  • A házasodó felek pontos lakcíme
  • A szülök családi és keresztneve mindkét részről
  • A tanúk családi és keresztneve, azok útlevélmásolata, dominikai tanúk esetén az esküvő szervezője szolgáltatja a tanúk személyi okmányait.

A hivatalos esküvő illetékköteles, a bírói díjjal együtt 650 USD amit az esküvő megrendelésekor, ill. az esküvői csomag 50%-át kell teljesíteni, a fennmaradó részt pedig 60 nappal a kitűzött esküvői nap előtt. A szimbolikus esküvő illeték és adómentes, megrendeléskor az esküvői csomag 50%- át kell teljesíteni, a fennmaradó részt pedig 60 nappal a kitűzött esküvői nap előtt.

A hivatalos és szimbolikus esküvők szabályai és feltételei: Az esküvői csomagok ára csak a házasodó felek költségeit tartalmazza, a meghívott vendégek költsége miatt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az esküvő szervezőnkkel. Az esküvői csomagban feltüntetett szolgáltatások mellett, bármilyen kérésnek szívesen teszünk eleget, tájékoztatóért kérjük lépjen kapcsolatba az esküvő szervezőnkkel. Az esküvő idejét általában az érkezés utáni 2. vagy 3. napra írjuk ki, abban az esetben, ha az időjárás nem megfelelő, akkor a következő napon tartjuk az esküvőt. Az esküvő törlése esetén vállalkozásunk fenntartja a jogot az 50%-os előlegből a teljes csomagár 10%-os visszatartására, az esküvő illeték összegét viszont nem áll módunkban visszatéríteni.

Megjegyzés: Azok a házasodni készülő párok, akik nem rendelkeznek tanukkal, azoknak a vállalkozásunk biztosítja térítésmentesen, a tanúk okmányait a többi benyújtott okirathoz csatoljuk Az esküvő hivatalos nyelve a spanyol, amelyet magyar nyelvre fordítunk. A köszöntő és a kísérő szöveg szinten, magyar nyelven történik. A hivatalos esküvőről hivatalos dokumentum készül amit a polgári bíróság állít ki, a világ összes országában érvényes.

A ceremónia helye: Saona-sziget (ahova hajóval viszik a párt)

Esküvői ebéd leírása:

  • Ebéd Ocean Breeze Classic csomag: választási lehetőség tenger gyümölcsei és languszta között, lehetőség van csirke, sertés és marhahús kiegészítésre is, egyéb költségek nélkül
  • Ebéd Ocean Breeze Royal csomag: választási lehetőség tenger gyümölcsei és languszta között, lehetőség van csirke, sertés és marhahús kiegészítésre is, egyéb költségek nélkül
  • Ebéd Ocean Breeze Ultimate csomag: tenger gyümölcsei, lehetőség van csirke, sertés és marhahús kiegészítésére is, a romantikus vacsora pedig langusztát tartalmaz

Az árváltozás jogát bejelentés nélkül fenntartjuk!