Beutazási feltételek

Magyar állampolgároknak Turista kártyával kell rendelkeznie, ezzel léphetnek be a Dominikai- Köztársaságba.
Ez egy bankkártya méretű vonalkódos kártya, melynek ára 10 USD/fő, ami megérkezéskor a repülőtéren vásárolható meg. A turista kártya megvásárlása mellett, egy formanyomtatványt is ki kell töltenie az utasoknak!
Útlevelünknek hazautazást követően 6 hónapig érvényesnek kell lennie! Megérkezéskor ezt ellenőrzik, akár meg is tagadhatják az országba való belépést, ha nem érvényes, így a kellemetlenségek elkerülése érdekében erre fokozottan ügyeljen mindenki!